Despre GBT

GBT IMPEX este o societate cu capital privat romanesc, care activeaza din anul 1995 pe piata romaneasca a sistemelor de cantarire. Dupa ce a oferit initial servicii de proiectare, GBT continua cu vanzarea si montarea sistemelor de cantarire, pastrand activa componenta de proiectare pentru inovații in domeniu și pentru customizarea proiectelor.
De-a lungul timpului GBT a stabilit relatii de parteneriat cu firme de renume din industria cantarelor, colaborand cu Mettler Toledo, Utilcell, Kern & Sohn si Rhewa Waagen – pentru cea din urma a devenit, in anul 2004, unic importator in Romania.
In prezent GBT detine un portofoliu divers de produse si soluții pentru cantarirea in toate domeniile industriale. Incepand cu cantare mobile sau montate pe dispozitive mobile, până la sisteme de cantarire ale silozurilor, camioanelor sau vagoanelor, toate cantarele sunt disponibile in versiuni acreditate metrologic si nu numai.
In calitate de reprezentant RHEWA WAAGEN in Romania, GBT este acreditata pentru a introduce pe piata, instala si verifica metrologic echipamentele RHEWA, declaratiile metrologice ale acestor cantare fiind emise sub directa supraveghere a companiei germane.
Cu un standard ridicat al calitatii, GBT a devenit in cei 20 de ani de activitate una dintre firmele de referinta in domeniul sistemelor de cantarire din Romania, continuand sa-si extinda portofoliul de produse si de clienti.