Cantarul BSF, cu platforma din inox

Modelul BSF este un cantar robust, cu o constructie rigida din profile de otel. Platforma acestuia este rezistenta in mediu umed si este usor de curatat fiind confectionata din inox. Acest cantar poate fi amplasat direct pe pardoseala folosind picoarele reglabile si bolobocul incorporat, iar datorita catargului ce sustine indicatorul de greutate, cantarul poate fi amplasat in orice spatiu al depozitului, făra sa mai depindeti de un indicator detasat platformei cantarului.
Pentru acest model este disponibila si versiunea cu aprobare metrologica, aceasta fiind necesara in special pentru cantarele folosite in tranzactii comerciale.

Cantarul DE-D, cu platforma din inox

Modelul DE-D este un cantar dezvoltat de-a lungul timpului, fiind imbunatatit continuu. Acesta are o platforma de cantarire supraterana, solida, destinata cantaririlor coletelor din diverse domenii si diverse locatii, fiind foarte mobila datorita constructiei compacte, a greutatii scazute si a indicatorului detasat de platforma.

Cantarul SFE, cu platforma din inox

Cantarul SFE poate fi amplasat atat pe masa cat si pe pardoseala, datorita idicatorului detasat de platforma de cantarie. Acesta cantar se remarca prin gradul de protectie impotriva umezelii si a prafului IP65, atat pentru platforma de cantarire cat si pentru indicatorul cantarului. Aceste caracteristici, impreuna cu platfroma confectionata din inox, recomanda cantarul SFE pentru utilizare in medii umede si cu cerinte ridicate de igiena. Pe langa toate acestea, cantarul detine aprobare metrologica, astfel ca poate fi utilizat in tranzactii comerciale.

Cantarul IKT, cu functii multiple

Acest cantar face parte din gama premium a producatorului KERN, pentru ca dispune de functii complexe si certificari metrologice. Ecranul indicatorului este operabil prin atingere (touchscreen), iar fiecare mod de cantarire are o memorie rezervata de 80 de pozitii. Acestea si multe altele, fac modelul IKT un cantar profesional, destinat celor mai complexe si exigente fluxuri de cantarire.

Platforma de cantarire AIR RM

Construita din materiale si tehnologii folosite pentru echipamente spatiale, in colaborare cu universitati si centre de cercetare, seria AIR RM este o inovatie unica la nivel mondial in industria cantaririi. Noua platforma de cantarire, patentata la nivel international, este construita din compozit de carbon armat.
Astfel, platforma AIR RM asigura:
– Rigiditate a structurii si rezistenta mai mare decat a platformelor din otel.
– Transport si manipulare usoara datorata greutatii foarte scazute (intre 4 si 10 kg, in functie de dimensiuni si capacitate).
– Aceeasi rezistenta la apa si umiditate ca a platformelor din otel inoxidabil. Fară rugină!
Patru celule de sarcină Wing Beam cu garda joasa ofera platformei o inaltime foarte scazuta si, in acelasi timp, o precizie de 3000 diviziuni.
Aceasta platforma poate fi conectata la toate indicatoarele de pe site-ul nostru si la majoritatea indicatoarelor de pe piata.