Cantarul RHEWA 937C cu functie de numarare

Cântarul 937C este cel mai nou model de cantar cu funcție de numărare produs de compania germana Rhewa Waagen. Acest model este conceput in mod special pentru numararea pieselor prin cântărire, fiind prevăzut cu toate funcțiile necesare acestei operatii. Precizia cantaririlor este imbunatatita cu ajutorul functiei de optimizare a greutatii de referinta și al filtrului digital de atenuare a vibratiilor. Utilizarea acestui cantar este simplificata datorită celor trei ecrane pe care sunt afisate in mod simultan greutatea totala, greutatea medie si numarul de piese de pe cantar. De asemenea, tastatura cu care este echipat ofera posibilitatea accesarii imediate a functiilor cantarului, prin apasarea unei singure taste. Functia de urmarire a unei cantitati target este insotita de semnal opto-acustic, iar memoria de pana la 200 de greutati de referinta permite trecerea rapida de la un produs la altul. Versiunea standard este prevazuta cu acumulator reincarcabil, ceea ce ofera mobilitate cantarului, iar modulul de reincarcare este inclus in pachet.

Cantarul CPB, cu functie de numarare

Cantarul CPB este unul compact, folosit in special pentru numararea pieselor prin cantarire. Modelul acesta beneficiaza de toate acreditarile necesare pentru a fi disponibil si in versiunea cu verificare metrologica. Prin constructia compacta si datorita functionarii lui pe baterie (optional), acest cantar cu functii multiple de numarare a pieselor poate fi mutat cu usurinta in orice mediu de cintarire.

Cantarul IKT, cu functii multiple

Acest cantar face parte din gama premium a producatorului KERN, pentru ca dispune de functii complexe si certificari metrologice. Ecranul indicatorului este operabil prin atingere (touchscreen), iar fiecare mod de cantarire are o memorie rezervata de 80 de pozitii. Acestea si multe altele, fac modelul IKT un cantar profesional, destinat celor mai complexe si exigente fluxuri de cantarire.

Cantarul RHEWA 937B cu functie de numarare

Modelul 397B este un cantar compact, cu functie de numarare a pieselor. Structura meniului si cele trei afisaje ale cantarului ofera flexibilitate operatorului și usureaza utilizarea acestui cantar. Pe cele trei afisaje ale cantarului vor fi indicate simultan greutatea cantarita, greutatea de referinta si cantitatea. In meniu sunt disponibile atat functia de însumare a cantitatilor cantarite, cat si cea de optimizare a sistemului de numarare. Carcasa cantarului este confectionata din plastic ABS pentru socuri de mare intensitate, iar platforma de cantarire din otel inoxidabil. Pachetul de baza include protectie impotriva murdariei.

Sisteme de cantarire si numarare

In multe dintre situatii fluxurile tehnologice impun, nu doar simple cantare, ci sisteme complexe de cantarire menite sa simplifice procesul, sa elimine eroarea umana, sa reducă timpul de executie si sa integreze cantarul in sistemele de gestiune existente. Astfel de sisteme includ cantare cu functii variate, dar si o serie de echipamente periferice conectate cu cantarul (imprimanta, cititor coduri de bare, platforme de mare precizie, semafoare, etc.)
Sistemele oferite de noi pot fi adaptate pentru orice flux tehnologic, indiferent cat de simplu sau complex este acesta. Fie ca este vorba de un simplu cantar de numarare a pieselor sau de un sistem complex si automatizat, solutiile oferite de noi acopera operatii de numarare a pieselor, recunoastere produse, imprimare tichete/etichete, urmarirea greutatii cu semnale acustice si luminoase, transmise Wi-Fi, scanare coduri de bare, etc.
Nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili impreuna care este sistemul de cantarire de care aveti nevoie.