Transpalet cu cantar LP7625

Cantarul LP7625 este un cantar liza destinat aplicațiilor de bază, cu un indicator foarte usor de citi si constructie usoara dar robusta. Sistemul de cantarire este format din 4 celule de sarcina integrate in bratele transpaletului, toata încarcatura putand fi preluata astfel direct de catre celulele de sarcina si transmisa mai departe la procesorul de greutate.

Transpalet cu cantar KPZ 71-9

Modelul de transpalet KPZ 71-9, este echipat cu cantar de la producătorul KPZ – Waagen. Disponibil cu aprobare metrologica, dar si in varianta pentru cantariri necomerciale, acest transpalet cu cantar poate fi folosit atat pentru aplicatii de baza, cat si pentru aplicatii cu grad mai mare de complexitate. Structura transpaletului este una industriala, robusta, acoperita cu vopsea. Rotile de ghidaj au strat de aderenta din cauciuc, iar rolelel de incarcare, din poliuretan. Indicatorul cantarului este integrat in structura trasnpaletului, carcasa metalica asigurand potectia acestuia.

Transpalet cu cantar RHEWA 954B

Modelul de transpalet 954B cu cântar integrat, de la producătorul German RHEWA WAAGEN, este destinat cântăririlor necomerciale. Construit cu platforma tip U asezata pe patru celule de sarcina, acest transpalet este unul robust, iar sarcina cantarita este preluata de pe toata suprafata platformei. Funcțiile cu care este dotat cantarul integrat, indeplinesc cerintele unei cantariri de baza, oferind posibilitatea lucrului cu tara si readucerii in zero.

Transpalet cu cantar KPZ 71-8

KPZ 71-8 este un transpalet cu cantar integrat destinat aplicatiilor industriale si nu numai. Constructia robusta a transpaletului precum si cele 4 celule de sarcina inserate in furcile acestuia, asigura precizie cantaririlor si stabilitate in exploatare. Cantarul cu care acest transpalet este echipat ofera o serie de functii de baza, dar si functii si optiuni pentru procese complexe de cantarire. Disponibil si cu verificare metrologica, cantarul transpaletului poate fi folosit in tranzactii comerciale. Ca transpalet, acesta este usor de utilizat datorita unghiului de viraj de 210⁰ și a rolelor in tandem. Indicatorul de greutate este bine protejat de socuri datorita carcasei metalice in care acesta este inserat.

Transpalet cu cantar RHEWA 856 si 956

Transpalet manual cu cântar integrat este destinat transportului si cântăririi paletilor intr-o singura operatie. Prevazut cu un cadru U vopsit, rezistent la torsiuni, role in tandem pentru zona de incaracare, baterie reincarcabilă si kit de reincarcare a bateriei. Cantarul acestui transpalet functioneaza cu doua intarvale de cantarire astfel incat precizia de cantarire sa fie cat mai buna si, in acelasi timp, sa se incadreze in clasa metrologica.
Acest produs este disponibil in doua versiuni: cu verificare metrologica – aprobat petru tranzactii comerciale (856) si fara verificare metrologica – pentru uz necomercial (956). Ambele versiuni pot fi configurate cu trei indicatoare de greutate diferite, in functie de gradul de complexitate al aplicatiilor in care este utilizat transpaletul.