Cantarul BSF, cu platforma din inox

Modelul BSF este un cantar robust, cu o constructie rigida din profile de otel. Platforma acestuia este rezistenta in mediu umed si este usor de curatat fiind confectionata din inox. Acest cantar poate fi amplasat direct pe pardoseala folosind picoarele reglabile si bolobocul incorporat, iar datorita catargului ce sustine indicatorul de greutate, cantarul poate fi amplasat in orice spatiu al depozitului, făra sa mai depindeti de un indicator detasat platformei cantarului.
Pentru acest model este disponibila si versiunea cu aprobare metrologica, aceasta fiind necesara in special pentru cantarele folosite in tranzactii comerciale.

Cantarul IDSFD

Platformă robustă acoperită cu vopsea, poate fi utilizată cu diferite echipamente electronice în funcție de cerințele fiecărui mediu de cântărire. Montarea platfomei este extem de simplă, fiind necesară doar o suprafață plană pe care aceasta să fie amplasată. Cele patru picioare montate pe celulele de sarcină sunt reglabile, astfel încât micile denivelări ale suprafeței de amplasare să poată fi compensate. Platforma poate fi montata deasupra solului sau îngropat. In cazul platformelor montate deasupra solului, se vor folosi rampe de acces (optional) pentru urcarea utilajelor pe platforma de cantarire.

Cantarul CLS, cu cadru U

Daca doriti sa beneficiati de avantajele unui cantar fix pentru cantarirea paletilor, dar nu dispuneti de suficient spatiu pentru amplasarea lui si, cu atat mai putin pentru amplasarea rampelor de acces, va recomandam cantarul U. Platforma acestui cantar imbina avantajele cantaririi fixe, cu mobilitatea cantarelor montate pe diverse utilaje transport (transpalet, stivuitor, etc.). Datorita designului in forma de U al platformei de cantarire, utilajul cu care este transportat paletul, poate amplasa greutatea acestuia pe intreaga platforma, fara a mai fi folosite rampe de acces. Astfel ca spatiul necesar rampelor poate fi economisit. De asemenea, forma platformei face ca aceasta sa fie suficient de usoara pentru a putea fi rificata cu usurinta, iar manerele si cele doua role, asigura mobilitatea cantarului in conditii sigure. Recomandam acest tip de cantar tuturor celor care doresc sa economiseasca spatiu si, in acelasi timp, sa foloseasca sisteme de cantarire fixe.

Cantarul DE-D, cu platforma din inox

Modelul DE-D este un cantar dezvoltat de-a lungul timpului, fiind imbunatatit continuu. Acesta are o platforma de cantarire supraterana, solida, destinata cantaririlor coletelor din diverse domenii si diverse locatii, fiind foarte mobila datorita constructiei compacte, a greutatii scazute si a indicatorului detasat de platforma.

Cantarul SFE, cu platforma din inox

Cantarul SFE poate fi amplasat atat pe masa cat si pe pardoseala, datorita idicatorului detasat de platforma de cantarie. Acesta cantar se remarca prin gradul de protectie impotriva umezelii si a prafului IP65, atat pentru platforma de cantarire cat si pentru indicatorul cantarului. Aceste caracteristici, impreuna cu platfroma confectionata din inox, recomanda cantarul SFE pentru utilizare in medii umede si cu cerinte ridicate de igiena. Pe langa toate acestea, cantarul detine aprobare metrologica, astfel ca poate fi utilizat in tranzactii comerciale.

Cantarul IKT, cu functii multiple

Acest cantar face parte din gama premium a producatorului KERN, pentru ca dispune de functii complexe si certificari metrologice. Ecranul indicatorului este operabil prin atingere (touchscreen), iar fiecare mod de cantarire are o memorie rezervata de 80 de pozitii. Acestea si multe altele, fac modelul IKT un cantar profesional, destinat celor mai complexe si exigente fluxuri de cantarire.