Cantarul RHEWA 937C cu functie de numarare

Cântarul 937C este cel mai nou model de cantar cu funcție de numărare produs de compania germana Rhewa Waagen. Acest model este conceput in mod special pentru numararea pieselor prin cântărire, fiind prevăzut cu toate funcțiile necesare acestei operatii. Precizia cantaririlor este imbunatatita cu ajutorul functiei de optimizare a greutatii de referinta și al filtrului digital de atenuare a vibratiilor. Utilizarea acestui cantar este simplificata datorită celor trei ecrane pe care sunt afisate in mod simultan greutatea totala, greutatea medie si numarul de piese de pe cantar. De asemenea, tastatura cu care este echipat ofera posibilitatea accesarii imediate a functiilor cantarului, prin apasarea unei singure taste. Functia de urmarire a unei cantitati target este insotita de semnal opto-acustic, iar memoria de pana la 200 de greutati de referinta permite trecerea rapida de la un produs la altul. Versiunea standard este prevazuta cu acumulator reincarcabil, ceea ce ofera mobilitate cantarului, iar modulul de reincarcare este inclus in pachet.

Cantarul de masa RHEWA 325/925

Acest cantar este un cantar de masa de inalta precizie, cu platforma confecționata din otel inoxidabil. Carcasa cantarului este din plastic ABS, cu protectie la apa si praf (IP 54). Afisajul cantarului este foarte usor de citit, cu ecran LCD si ilumina de fundal albastra, iar inaltimea careacterelor afisate este de 31 mm. Printr-o functie a cantarului, poate fi setata o valoare de referinta, in apropierea careia, cantarul va emite semnale acustice si vizuale.
Acest cantar este disponibil in doua versiuni: cu verificare metrologica – aprobat petru tranzactii comerciale (325) si fara verificare metrologica – pentru uz necomercial (925).
Modelul 325 este prevazut cu un buton suplimentar pentru rezolutie sporita. La apasarea acestui buton greutatea va fi afisata cu o precizie de 5x. De asemenea acest model este disponibil si cu o celula de 4000e, astfel incat cantarul sa poata fi folosit cu o diviziune mai mica, in intervalul metrologic.Cantarul de masa WTB-N

Datorita ecranului secundar si proctectiei IP65 impotriva patrunderii apei, acest tip de cantar este utilizat in special in industria alimentara. Noul model de WTB-N este prevazut cu verificare metrologica, astfel ca poate fi folosit si in tranzactii comerciale.

Cantarul CPB, cu functie de numarare

Cantarul CPB este unul compact, folosit in special pentru numararea pieselor prin cantarire. Modelul acesta beneficiaza de toate acreditarile necesare pentru a fi disponibil si in versiunea cu verificare metrologica. Prin constructia compacta si datorita functionarii lui pe baterie (optional), acest cantar cu functii multiple de numarare a pieselor poate fi mutat cu usurinta in orice mediu de cintarire.

Cantarul IKT, cu functii multiple

Acest cantar face parte din gama premium a producatorului KERN, pentru ca dispune de functii complexe si certificari metrologice. Ecranul indicatorului este operabil prin atingere (touchscreen), iar fiecare mod de cantarire are o memorie rezervata de 80 de pozitii. Acestea si multe altele, fac modelul IKT un cantar profesional, destinat celor mai complexe si exigente fluxuri de cantarire.

Cantarul RHEWA 937B cu functie de numarare

Modelul 397B este un cantar compact, cu functie de numarare a pieselor. Structura meniului si cele trei afisaje ale cantarului ofera flexibilitate operatorului și usureaza utilizarea acestui cantar. Pe cele trei afisaje ale cantarului vor fi indicate simultan greutatea cantarita, greutatea de referinta si cantitatea. In meniu sunt disponibile atat functia de însumare a cantitatilor cantarite, cat si cea de optimizare a sistemului de numarare. Carcasa cantarului este confectionata din plastic ABS pentru socuri de mare intensitate, iar platforma de cantarire din otel inoxidabil. Pachetul de baza include protectie impotriva murdariei.