Cantar de macara HFB

Cantarul HFB cu carlig indeplineste cerintele standardelor de securitate electrica si de ridicare, fiind inscriptionat TUV. Datorita greutatii proprii reduse, acest cantar este foarte usor manevrabil, fiind potrivit pentru lucrul in orice mediu interior. Actionarea din telecomanda si afisajul de dimensiuni mari, fac posibila amplasarea cantarului la distanta fata de operator.

Cantare de macara HFM si HFO

HFM si HFO sunt cantare electronice pentru macara, destinate tuturor mediilor de lucru industriale. Acestea indeplinesc cerintele standardelor de securitate electrica si de ridicare, fiind inscriptionat TUV. Datorita functionarii pe baterie, constructiei compacte si greutatii proprii reduse, aceste cantare sunt foarte usor manevrabile, fiind potrivite pentru lucrul in orice mediu industrial. Actionarea din telecomanda si afisajul de dimensiuni mari, fac posibila amplasarea cantarului la distanta fata de operator.
Modelul HFO este acreditat metrologic fiind destinat cantaririlor comerciale, iar modelul HFM este destinat cantaririlor necomerciale astfel ca nu detine aprobare metrologica.

Cantar de macara MSI 4260 Port-A-Weight

După 30 de ani de producție, adăugând progresele tehnologice și mii de instalari la nivel mondial, cântarul de ultimă generație MSI 4260 Port-A-Weight, continuă să se impună ca standard industrial. Ca toate produsele MSI, și acesta oferă o gamă completă de caractereistici și funcții pentru cântărirea industrială a sarcinilor ridicate.

Cantar de macara MSI 4300 Port-A-Weight Plus

Port-A-Weight Plus este recunoscut pe plan mondial pentru siguranta si increderea oferite in aplicatiile de cantarire industriala de mare tonaj. Niciun alt cantar de macara nu poate fi comparat cu caracteristicile si avantajele oferite de MSI-4300. Port-A-Weight Plus include un afisaj LCD alfanumeric de mari dimensiuni, cu inaltimea caracterelor de 40mm si lumina de fundal ajustabila in intensitate, pentru vizibilitate in tipul zilei sau al noptii. Calibrarea integral digitala si circuitele de autodiagnosticare asigura o mententanta simpla si eficienta din punct de vedere al costurilor, pe toata perioada de viata a produsului. Toate componentele electronice sunt montate intr-o carcasa NEMA 4 robusta, rezistenta la socuri, cu grad de protectie impotriva patruderii apei/prafului IP66. Carcasa este prevazuta cu o dubla garnitura inelara pentru asigurarea etansarii in conditii de umiditate ridicata.

Dinamometrul MSI 7300 Dyna-Link 2

Modelul Dyna-Link 2 este un dinamometru usor si portabil. Acesta este prevazut cu inele de prindere Crosby, standard pentru industrie si detine o varietate de accesorii si optiuni, printre care si conectivitate wireless cu afisaje de la distanta. Vizibilitatea greutatii afisate de la distante mari, este sporita de un ecran LCD de mari dimensiuni, cu 6 digiti si inalțimea caracterelor de 25.4 mm. Cantarul are posibilitatea de setare a rezoluției de pana la 5000 diviziuni. De asemenea, acuratetea preciziei poate fi setata pentru o gama larga de capacitati.
Dyna-Link 2 este construit din aluminiu anodizat de inalta calitate, folosit in industria aeronautica si este etansat cu garnitura ce asigura un grad de protectie IP65.
Procesarea digitală a semnalelor este facuta cu un consum scazut de energie, astfel incat este asigurata funcționarea pe baterie de pana la 300 ore de operarare, cu baterii standard in timpul utilizarii normale.