Cantare
 

Cantare

str. dumul potcoavei   nr.92a,  
voluntari,   ilfov,   romania,
cod postal  0 7 7 1 9 0

telefon:  +40 21 269 05 34
mobil:     +40 733 805 731
e-mail:          office@gbtimpex.ro

contactati-ne chiar acum

 

Cantar auto

6-9x3m 15t-60tAvand dimensiuni reduse, acest tip de cantare este proiectat pentru cantarirea autocamioanelor cu lungimi reduse si autobasculantelor. Dimensiunile mici ale platformelor, fac acest tip de cantare, usor de transportat si montat, iar cele doar patru celule de sarcina asigura un pret scazut, pastrand precizia de clasa metrologica.

citeste mai mult

Cantar auto 12-18x3m 60t-100tAcest tip de cantare este cea mai eficienta solutie datorita dimensiunilor platformei, care ofera spatiul necesar si suficient pentru cantarirea oricarui tip de autocamion. Datorita echipamentului electronic performant si a folosirii lui optime, la dimensiunile acestei platforme, cantaririle sunt extrem de precise, iar pretul ramane foarte scazut.

citeste mai mult

Modernizari cantare autoPrin modificari minime ale fundatiei si ale platformei cantarului, vechile cantare mecanice, pot fi reutulizate ca platforme electronice de cantarire cu tehnologie de ultima generatie.

citeste mai mult

Costuri reduse in realizarea cantarelorIn cadrul ofertelor noastre de cantare, aveti posibilitatea reducerii considerabile a costurilor optand pentru realizarea in regie proprie a structurii metalice (platformei de cantarire) pe baza proiectelor detaliate puse la dispozitie de firma noastra.

citeste mai mult